Beachsommaren snart här – nya ansvariga

 i Beachvolley, Klubben

Vid styrelsemötet i November blev Mikael Johansson invald i styrelsen som beachansvarig. Han kommer att dela på ansvaret tillsammans med Erik Flodström. Micke & Erik har ambitionen att hålla beachvolleydelen av hemsidan levande med information om verksamheten, tävlingar och resultat.
Som en aptitretare inför sommaren kommer här ett sammandrag av 2009.

Året 2009 hade beachsektionen 96 st sommarmedlemmar, av
dessa hade en 10-tal beachvolleylicens.

Klubbens licensierade spelare deltog i mix, open och
challengerturneringar runt om i landet, allt från Falkenberg, Åhus till Böda på Öland. Bästa placering blev en 7:e plats i Nestea Swedish Beach Tour i Åhus, detta av Joakim Thunborg och Johan Söderblom. Vi hade även glada amatörer som deltog i den populära onsdagsturneringen, där alla som hade 10 kr i fickan kunde
ställa upp. Den årliga företagsturneringen vanns detta året av Miljöpartiet där rykten säger att de ”headhuntat” en välkänd inomhusspelare. Vi ser nu fram emot beachsäsongen 2010 och hoppas att få se många gamla och nya ansikten nere i Långviken!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.