Kalmar VBK på Fullt Ös

 i Klubben

Valborgsmässoafton 2010 arrangerades Fullt Ös i Kalmar för andra gången. Målet med kvällen är att sysselsätta ungdomar i Kalmar den sista april.

Arrangemanget består av en herrans massa aktiviteter som go-cart, tv-spel, musikunderhållning, kuddkrig, lasergame, blåsrör, segway, bad, reverserat bungy-jump, sumobrottning, läskbackstapling och en massa annat. Det fanns många idrottsföreningar på plats och vi var en av dem.

Vi i Kalmar Volley har infunnit oss båda åren. Denna gång var det LP, Adam och Annelie som lirade volleyboll med ungdomarna. Många var vackert klädda men det stoppade inte besökarna från att köra tills svetten lackade.

Vi började spela klockan 18 och höll på ända tills 24. Ungdomarna kom och gick, väldigt många provade på volleyboll. LP och jag höll bollen igång konstant hela tiden. Vi var trötta när vi gick därifrån. Det var kul att visa ungdomarna i stan att det finns en volleybollklubb.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.