Företagsturnering 2010 i strålande solsken!

 i Beachvolley, Företagsturnering

Nu har företagsturneringen i beachvolleyboll gått av stapeln. Företagen fick ett strålande väder och många hårda drabbningar. De fyra lagen som tog sig till semifinal var Länsstyrelsen, AMB, Flygt 1 och Sweco.

AMB hade haft ett storartat spel hela turneringen och tog sig an Länsstyrelsen i sin semifinal. Dock var det Länsstyrelsen som tog kommandot i matchen och tog sig vidare till finalen.

I den andra semifinalen lyckades Flygt 1 manövrera ut Sweco och tog sig till final.

Flygt har under de senaste åren varit ett starkt lag i företagsturneringen och det skulle bli intressant att se om Länsstyrelsen kunde rubba detta stabilt spelande lag. Finalen bjöd på många fina bolldueller och hårda smashar och till slut lyckades Flygt dra det längsta strået och lyckades ännu en gång ta den ärorika titeln att kalla sig företagsmästare i beachvolleyboll. Alla kunde gå hem glada och belåtna med känslan av att sommaren har kommit.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.