Turister tog hem onsdagsturneringen

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Trots ett lätt sommarregn strax innan start dök tio lag upp till onsdagsturneringen den 21/7 2010. Ett blandat startfält med välkända Långviken-profiler som Mia, Erik och Mike blandades med sommargäster och glada entusiaster.

Dagens överraskning var Mike och Johanna som, trots dåligt självförtroende innan start, lyckades ta sig till semifinal efter att slagit ut beachansvarige Erik i par med Jörgen, en tysk import som lärt sig svenska genom att… semestra här!

I semin blev Joel och Niklas för svåra och i tredjeprismatchen orkade de inte stå emot Aron och Jakob, trots att Kexchoklad stod på spel.

Finalen spelades mellan Mia Götesson med Martin som partner, och nämnda Joel och Niklas, Ölands- turister från Stockholm, som gick obesegrade genom turneringen och kammade hem varsin påse Gott&Blandat. Mia och Martin stretade emot men fick ge sig med 21-15 och fick varsin stor Dumle som plåster på såren. Även en B-final spelades om plats 9 och 10 där Janne och Frida vann med 21-17 över Oscar och Olle som tog hem den ärofyllda sistaplatsen.

Summa summarum – en mycket lyckad onsdagsturnering.

Dagens organisatörer var LP, Ana och Daniel.

Joel/Niklas 30 p

Martin/Mia Götesson25p

Aron/Jakob 20 p

Mike/Johanna 15 p

Johan/Affe 10p

Anna Bergenheim /Hilda Bergenheim 10p

Philip/ Phadeng 10p

Erik Flodström/Jörgen 10p

Oscar/Olle 5p

Janne/ Frida B 5p

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.