Nya segrare igen på onsdagsturneringen

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

OnsdagsvinnareEfter att förra veckans onsdagsturnering regnat bort fick vi nu återigen en underbar kväll med sol till onsdagens drabbning. 9 lag, inklusive några helt nya ansikten, slöt upp till denna enormt spännande tävling för att skrapa ihop de poäng som krävs för att kvala in till sista turneringen för sommaren som går av stapeln v33. Johan/Martin kämpade på bra fram till och med semifinalen mot David/Emma som säkert spelade till sig en finalplats med siffrorna 21-15. Enligt rykten var Frida oerhört poängsugen inför kvällen och visade sig ha bra chanser då hon parades ihop med LP ”Den Långe”.

De ställdes mot Simon/Stefan i semifinalen som inte var sena på att ta för sig och snuvade Frida/LP på den andra finalplatsen med siffrorna 21-18. Tävlingsledningen hörde något lag muttra om att ”många orena slag från motståndarna fick oss på fall”. Bra vinnarskallar hittar gärna orsaker till sina förluster mot bättre lag. David/Emma måste ha fått nys på att det låg 2st Ahlgrens bilpåsar (Original+salta!) som förstapris eftersom det blev en utklassningsseger mot Simon/Stefan. Resultatet 21-13 behöver inga ytterligare kommentarer.

30p David Gränsmark Emma Nordqvist

25p Stefan Halldorf Simon Duritz

20p Johan Uddh Martin Pettersson

15 LP Frida Bergman

10 Oskar Granbom Majdi

5 Erik Westerbom

Jonas Tilly

Olle Lindholm

Mike

3 Johan Larsson Linnea Olsson

Marie Thunborg Jonas Andersson

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.