Division tre-sammandrag 14 november 2010, herrar.

 i Herrlaget, Volleyboll

Vi tog oss till Moheda där volleybollen fanns just idag.

Krigare för dagen var Karlshamn, Eneryda, Jönköping beachvolley, Lenhovda, Moheda, Karlskrona och vi. Värnamo hittade inte dit, men det gjorde vi, femtio minuter för tidigt dessutom.

Moheda

Första fighten var mot grabbarna i Moheda. Adam tar två hårda-tjohoo. Pim är bäst. Servemottagning-sitter stabilt. Juha rullar in i Philip-knock.

Karlshamn

Idag är vi för stora för Karlshamn. De har inte vårt självförtroende. Vi har roligt men vi slarvar på slutet-ajabaja.

Eneryda

Det blev lattjo kämp mot Eneryda. Väldigt nära att förlora set-kom undan i förskräckelsen. År 1985 var jag nio år gammal, respekt. Deras rökande fyra är bra. Vi kan inte blocka digge. Block inte så bra över huvudtaget. Anfall- bättre, buller och bång. Veteranen Jocke är sliten. Vi fastnar i någon uppställning, sirap och bubbelgum i benen.

Jönköping

Gött med Jönköping. De hade någon från deras gamla div.1-lag. Jag känner igen dem alla- muahaha! Dessutom var Måns Möller på deras sida tillsammans med flera Aneby-lirare. Här han vi grabbar som kan gå på. Några långa lirare med krut i musköten. Pim räddar oss igen. Rasslar sig genom treblock ett par gånger. Martin får in sitt bästa mos, ser frisk ut igen, slipper anfalla med fingerslag. Philip kastar in ett par centeranfall på trean. Pim blir irriterad. Philip blockar bra. Jocke tar lite revansch, inte så trött bara helt slut.

Pang-tjoff, vi vinner hela alltet.

Spelare denna gång

Philip

Adam

Pim

Lill Ive

Juha

Jocke

Muhammed hade spelat för mycket tennis.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.