Utvecklingshelg för Kalmarvolleys styrelse

 i Klubben, Volleyboll

Kalmarvolleys styrelse har varit på utvecklingshelg den 19-20 mars.

Hela vår styrelse (nästan) var på plats på Stufvenäs i helgen. Vi hade blivit utvalda av Sydsvenska Volleybollförbundet och de bjöd oss på en helg på Stufvenäs Gästgiveri. Vi dryftade tankar med Camilla Park distrikts- och föreningsansvarig på Svenska Volleybollförbundet och Lukas Nilsson utvecklingskonsulent på Smålandsidrotten.

Kalmarvolleys styrelse

Numera är vi bättre på att söka bidrag. Vi vet vad idrottslyftet kan göra för oss. Vi försökte arbeta fram ett mål för föreningen, vilket är en process. Vi har koll på volleybollförbundets utbildningar. Vi vet hur ett bra styrelsemöte går till. Vi vet vilka personligheter vi är. Vi vet vad som är det viktigaste för en medlem i en idrottsförening.

Vi vet också att det finns mycket bra idéer bland människorna i vår styrelse. Nu ska vi arbeta vidare och nå nya mål.

Vi tackar Sydsvenska Volleybollförbundet för att vi fick denna chans till utveckling.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.