Onsdagsturnering den 29 juni

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Tredje onsdagsturneringen för året spelades den 29 juni. Dagen bjöd på ett fantastiskt väder vilket säkert bidrog till att hela 22 lag deltog i turneringen. Det dök upp allt från nybörjare till veteraner. Det fanns såväl glad amatör, seriös volleybollgymnasist som gammal elitserieräv.

Turneringsledningen fick genast lite huvudbry då vi inte har förtryckta spelschema för så många lag. Ett delikat problem som löstes med ett leende.

En form av seedad lottning skedde för att få så roliga och jämna matcher som möjligt. Efter det drabbades spelarna samman i ett gruppspel med hela sex grupper. Matcherna fick bli till 15 då vi ville vara klara innan mörkret.

Efter gruppspelet spelades åttondels-, kvarts- och semifinaler innan finallagen stod klara. Väl i finalen hade den gamle shotspecialisten mr Wahlberg och Jonas mest krafter kvar. De hade spelat väl hela dagen med ett lugnt harmonisk men mycket effektivt spel. Mycket värdiga andrapristagare var Ullrika och Håkan. I matchen om tredjepriset var Simon och Patrik det starkaste laget då de besegrade Adam och Mats. Förutom ära och berömmelse fick segrarna enligt traditionen godis men även dagen till ära jordgubbar.

Förutom de 44 spelarna fanns det säkert ett tjugotal personer i publiken. Oerhört kul att så många dök upp denna dag. Bara leenden hela kvällen. Precis så vill vi att det ska vara.

Alla är varmt välkomna till nästa turnering. Vi ses i sanden!

/ H-son

 

Så här ser rankingen ut efter 3 turneringar

[table id=8 /]

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.