Onsdagsturnering nr 4 den 6 juli

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Traditionsenligt bjöd den fjärde onsdagsturneringen på underbart sommarväder. Solen sken ikapp  med de glada spelarna på plan. För andra onsdagen i rad anmäldes hela 22 lag till turneringen,  härligt att så många har hittat ner till Långviken! Det är roligt att se att intresset för Beachvolley är stort i Kalmar och att allt fler vill prova på denna sociala sport.

Vår vana trogen delade vi in lagen så att det skulle bli så jämna matcher som möjligt i grupperna. Intensivt, tätt och svettigt spel med snabba rafflande dueller blandat med långa välspelade bollar och överraskande placeringar bjöds under nästan 4 timmars spel. Efter gruppspel och finalspel stod följande kvartett som vinnare:

1 Vinnarna Peter och Jocke , två gamla rävar i klubben, har spelat länge  både inom- och utomhus.

2 Tomasz och Mateus , två unga talanger som gått på Riksidrottsgymnasiet (RIG) i Falköping men som är ganska nya på beachen.
3 Simon ”Dudde” Du Rietz och Ola, ett sammansvetsat team denna sommar och som gärna ses i Långviken.

4 Tomas och Jimmy är debutanter i Långviken och som bjöd på imponerande spel.

Två glada vinnareLaganda

Gemytlig stämning mellan spelledning och spelare

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.