Onsdagsturnering nr 5 den 13 juli

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Regnet låg i luften och storm var på väg denna onsdag. Den enda storm som infann sig var anstormningen av sugna  Beachvolleyspelare som samlats i Långviken för ännu en holmgång. Trots den vädermässigt dystra inramningen, var alla 19 lag på glatt humör och spred värme och engagemang omkring sig. Även denna gång fanns det många nya ansikten och bekantskaper som ville delta i vår populära tävling. Intresset kring turneringen nådde även media som ivrigt fotade och ställde nyfikna frågor till deltagarna.

Som alltid bjöd spelet på tuffa dueller och välspelade bollar, mycket skratt och kämparglöd hos spelarna och ett och annat felplacerat gruskorn. Efter nästan 3 timmars spel stod följande spelare på prispallen:

1:a: Henrik/c times two (Wahlberg/H-son Larsson) Ett alltför inarbetat, erfaret team!?

2:a: Niklas Von Schéele och Juha Vierola (Synnerligen lyckad lottning!)

3:a: Niklas Gustafsson och Joel Pettersson (Ett nytt par som gjorde succé!)

 

Så här ser rankingen ut efter denna femte onsdagsturnering.

[table id=12 /]
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.