Onsdagsturnering Nr 7 – Rekordturnering!

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Sällan eller aldrig har så mycket folk vistats på Långviken. Hela 28 lag ställde upp i veckans Onsdagsturnering, rekord så det visslar om det! Hur kul som helst!

Efter att chocken hos arrangörerna LP och Rapp hade lagt sig kom spelet igång vid halv sex. Det skulle ta 3,5 timmar innan segrarna korades. En blandning av glada amatörer och SM-deltagare, gamla och unga, lokalbor och turister gjorde turneringen lyckad och alla verkade nöjda med kvällen, oavsett placering. Det skulle ta 3,5 timmar innan segrarna korades.

Efter 56 matcher stod semifinalerna mellan Rapp/Filip mot Patrik/Uffe och Dudde/Andreas mot Pim/Sofia. Där gick Patrik/Uffe samt Dudde/Andreas vidare till final och när skymningen sänkte sig över nejden stod Patrik/Uffe som segrare med 15-6 efter att Dudde/Andreas inte riktigt orkat den åttonde(!) matchen för dagen. Patrik/Uffe gick obesegrade genom sina sju matcher.

Trea blev Filip och Rapp, där den senare fick hoppa in för att fylla ut en tom plats. Det gick ju bra, kan man säga…

Fakta om rekordturneringen:

59 matcher totalt, varav 36 matcher i åtta grupper, 23 matcher i fem slutspelsomgångar.

28 lag.

3,5 timmars spel

På bilden från vänster; tvåorna Dudde/Andreas och vinnarna Patrik/Uffe.

Ranking efter 7 onsdagsturneringar 2011

[table id=16 /]

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.