Tåfrosten blev dundersuccé

 i Beachvolley, Övrigt, Tävlingar

Ett formidabelt väder (även om det inte var mer än 12-13 grader och kall vind) och beachsugna människor bäddade för en hejdundrande succé för Tåfrosten annp 2012.

Hela 11 herrlag och fyra damlag dök upp och gjorde upp om ära, korv och godis. Allt från nybörjare till rutinerade rävar spelade en varierande nivå på beachvolley, precis som det ska vara i början av säsongen.

I damklassen deltog lagen Murklorna (Felicia/Martina), Young generation (Anneli/Jill), Kung Fu Panda (Emma/Sanna) och Beach Bitcharna (Maria/Emmy). Där blev Kung Fu Panda trea, Young generation två och en övertygande seger togs av team Murklorna. Grattis!

Herrklassen bjöd på både tajta och mindre jämna matcher. Det något äldre, mer rutinerade gardet dominerade och till semifinal gick Maverick/Goose, ZZ Top, Ladugårdsdörren/Kattluckan och Ives.
Det slutade med att Ives (Martin/Johan) blev fyra, Ladugårdsdörren/Kattluckan (Dudde/Adam) blev trea, ZZ Top (Peter/Jocke) slutade tvåa och som ohotade, obesegrade vinnare stod (självklart) Maverick/Goose (Rapp/Henric). Stort grattis och lycka till i sommar.

Tack alla deltagare och åskådare för en mycket skön dag, och hoppas att vi ses ofta på Långviken.

/ LP

Foton Billy Nilsson

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.