Resultat onsdagsturnering

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

Nu har Onsdagsturneringen dragit igång för säsongen! Vi blev 11 lag som samlades på Långviken och gjorde upp om prestige och priser, allt från nybörjare till Sverigetour-meriterade spelare.

Efter gruppspelet gick åtta lag till kvartsfinal och i semifinal spelade Ulf/Adam mot Hence/Simon L och Sylwia/Micke mot Emma/Mike F. Tredjepriset kneps av Emma som importerat Mike Fredriksson från Beachcamp. Kul att se rutinerade rävar i vår lilla turnering.

I finalen tog Ulf från Emmaboda tillsammans med Adam Hjort Ström en lite oväntad seger mot Hence Wahlberg ocjh Simon Lundström. Vi gratulerar och tackar alla spelare till en välspelad och jämn turnering.
Rankingtabell kommer inom kort.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.