Onsdagsturneing nr 6

 i Övrigt

Onsdagsturneringen i Långviken har blivit en riktig sommarfavorit. Här möts alltifrån nybörjare  till mer rutinerade spelare i roliga och intensiva matcher. Turneringen är öppen för alla, så det är ett perfekt tillfälle att samla familj, släkt och vänner på besök för ha en trevlig afton med beachvolleyspel i Långviken. Idag slog turneringen rekord för i år med hela 20 lag, vilket också är maxantal. Tyvärr fick vi stänga anmälan redan innan kl. 17.00 då vi hade fullt med lag och trots det var det ändå många spelare kvar som ville anmäla sig till turneringen.

 

Som vanligt bjöds det på mer eller mindre jämna matcher. Trots lite problem med spelsystemet fanns det ändå spelglädje och förståelse. Efter ett par timmars spel mynnade finalspelet ut i en final mellan Micke/Daniel och Henric/Magnus.  Finalen blev jämn och intensiv där tillslut Micke/Daniel stod som segrare. Samtidigt som finalen spelades, spelades också matchen om tredje pris. Även denna match var underhållande, med tekniskt avancerat spel från Alexander /Tomaz i  möte  med mer rutinerat och erfaret spel från Chrille /Peltor. Chrille /Peltor vann tillslut tredje priset.

 

 

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.