Onsdagsturnering nummer 5

 i Beachvolley, Onsdagsturnering

13 lag, skapligt svenskt sommarväder och glada miner lovade en fin kväll! En fin kväll blev det och efter ett par timmars beachvolley på allra högsta Kalmarnivå stod tre lag på prispallen och kvitterade ut sina smaskiga priser!

I den ena semifinalen fanns Micke & Mia, sambos som lyckades lottas ihop bland 26 deltagare (!). Samspelthet är A och O inom beachvolley att de känner varandra väl kan vara en förklaring till hur de slog sig fram till semifinal. På andra sidan nätet stod förhandsfavoriterna Christopher Rapp, som varit en av Kalmars bästa på nationella beachtouren de senaster åren, ihop med Ulf som bla redan har en seger i onsdagsturnering i år.

Det blev en jämn och underhållande semifinal som slutade 21-19 till Ulf & Christopher.

I den andra semifinalen fanns Magnus & Alexander. Magnus har en onsdagsseger sen tidigare, och Alexander syns dagligen nere vid Långviken, så att de fanns i semifinal var ingen större skräll. Där mötte de Felicia & Adam. Adam spelade sin (för året) första onsdagsturnering och det syntes tydligt att han har ett stort spel i sig, kanske från inomhusvolleyboll? Felicia är en av klubben bästa damspelare och de gjorde båda bra moststånd, men Alexander & Magnus blev för svåra och vann semifinalen med 21-16.

Matchen om tredjepris blev en ren mixedmatch som vanns av Felicia & Adam.

Finalen blev jämn och spännande, men till slut vann favoriterna Christopher/Ulf med 21-18.

Grattis till alla deltagare och tack för en trevlig kväll!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.