Sammandrag i Lenhovda 2012-10-13

 i Herrlaget, Volleyboll
Kalmars herrlag öppnade seriepremiären med fyra vinster och en förlust. Lenhovdas bästa lag blev för mycket i finalen som var ganska jämn trots allt.
Laget utgjordes denna dag av följande gäng:
Martin Ive
Jocke F
Dudde
Adam
Johan Ive
Johan R
Mattias P
Coachen för dagen – Christian G
Detta var den första gången vi hade en riktig tränare med oss som inte spelade i matcherna. Vilken grej!
Christian hade koll på allt och berättade precis hur vi skulle göra på planen samt spanade på motståndarna vilka svagheterna var. Mycket effektivt, lärorikt, bra och trevligt.
Johan R gjorde en strålande debut! Jocke plockade en del goa poäng på kanten. Dudde kände sig lite rostig efter brasilientrippen och 3,8 km simning dagen innan men var grymt taggad och tog många poäng ändå. Johan Ive den äldre passade som en gud! Adam fick mycket pass på centerposition och smällde in massor av finpoäng. Heja heja! Martin Ive den yngre hade några av de goaste centersmasharna under dagen. Smäckibång rätt ner i golvet så det ekade i väggarna och motståndarna stod bara och gapade. Ha ha nice som tusan! Mattias P ”nyförvärvet” fick ett antal goa backspikepass som han dundrade in + en del annat smått o gott på kanten :). Mycket trevlig dag! 3 nov smäller det på hemmaplan!
Poff!
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.