Grymt jobbigt!

 i Beachvolley, Klubben

Igår hade Kalmar Volleyboll sitt första träningspass på CrossFit Kalmar. Det var riktigt,riktigt jobbigt men otroligt kul! 13 stycken glada och nyfikna medlemmar i klubben kom till träningen och för många av oss var det första gången vi provade på CrossFit. Vi fick ett trevligt välkomnande och sedan en presentation på träningens upplägg: först uppvärmning där vi kröp framlänges och baklänges och gick och härmade flera olika sorters djur på alla möjliga konstiga sätt, sedan styrkeövningar i form av träning med tung boll och till sist kondition och uthållighet. Det sista passet bestod av burpees och  hopp på bänk samt springa med sandsäck.

Snacka om att få både konditions- och styrketräning utförd under hög intensitet. Precis vad man behöver för att bli snabb i sanden! Något som var lite annorlunda var att lokalen hade endast ett, ganska litet omklädningsrum som både tjejer och killar får dela på. Men på något sätt passade detta in i verksamhetens koncept där glädje och gemenskap står högst upp på listan. Så pryd får man inte vara när man ska byta om…men det är väl knappast beachvolleybollspelare … 😉  Hoppas att fler i klubben vill komma nästa gång och vara med på riktigt rolig träning. 039 040 041

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.