Arbetsdag på Långviken 23/4

 i Beachvolley

Ny sand vid Långviken

Den 23/4 kl. 17:00 välkomnar vi alla nya och gamla medlemmar till Långviken för att iordningställa planerna för sommarens aktiviteter. Vi behöver bl.a. gräva runt sanden, räfsa undan löv, sätta upp nät, gräva ner linjer, reparera nät, sätta upp information inför sommaren och säkert en hel del utöver detta. Nytt för i år är att

100428_arbetsdag_langviken_stor

man inte får någon rabatt på medlemsavgiften utan istället bjuder klubben på ordentlig mat på Långviken under arbetsdagen. Menyn lämnar vi öppen än så länge men ingen ska behöva vara hungrig eller missnöjd med maten i alla fall. För att vi ska kunna beställa mat för alla deltagare vill vi att ni anmäler er nedan.

OBS! För mat måste anmälan vara oss till handa senast 21/4!!!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.