Härligt gäng!

 i Beachvolley, Träningsgrupp

Kalmar VBK's beachvolleyträningTrots att det blåst och regnat i stort sett hela dagen i går, kom nästan hela gruppen i Steg 1 till beachvolleybollträningen. Dessutom hälsade vi två nya spelare välkomna, Andrea och Lisa som också trotsade vädret och kom. Glada miner och hårt slit i sanden blev det.  Fortsatt fokus på baggerslaget och även lite armdragsteknik i serve och anfall hann vi med. Bara efter tre gånger ser vi stor utveckling i gruppen och en enorm envishet på att få den perfekta baggern.

Det är otroligt roligt att få träna en grupp som har en så positiv inställning. Avslutningsvis delade vi in gruppen i två lag på var sin planhalva och körde spel med två bollar i luften. Utmaningen blev här att kommunicera med varandra vilket också är en viktig del i Beachvolleyboll för att få ett bra spel.

[nggallery id=2]
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.