Spontanturnering på Långviken

 i Beachvolley, Tävlingar

Under söndagseftermiddagen samlades 13 spelglada tjejer i Långviken för att delta i en spontan damturnering i beachvolleyboll. Vi delades upp i 6 lag och körde järnet i den härliga solen. Efter en spännande turnering med gruppspel och semi spelades sedan finalen mellan Maja G och Sharon på ena laget, och Hilda och Emma W på det andra. Till sist stod Maja G och Sharon som värdiga vinnare efter att ha vunnit alla sina matcher. STORT GRATTIS till er båda och tusen tack till alla som deltog!

Vi kommer absolut köra fler sådana här turneringar i sommar, så håll ögonen öppna för när det är dags nästa gång.
//Hanna Jonsson
Deltagare

Segrare

Segrare

Damspel

Damspel

 

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.